Maatwerk events

"Kasteel Commanderie ondersteunt u graag bij het bereiken van specifieke doelstellingen door het aanbieden van gedifferentieerde programma's op maat"

Sprookjesachtig, historisch, stijlvol en vooral informeel; een unieke combinatie gevestigd op Kasteel Commanderie. U kunt in alle luxe dineren en vorstelijk genieten. Hier dineren betekent culinair genieten, van amuse tot koffie.  Kaarsen in strakke kandelaars en op de achtergrond eigentijdse muziek.

Onze gasten worden op een oprechte, hartelijke manier ontvangen en genieten van creatieve en inspirerende gerechten. Gerechten die zijn bereid en gecreëerd door mensen met expertise en liefde voor het vak. Verfijnde gerechten van hoge kwaliteit met zoveel mogelijk ingrediënten uit de regio. Onze keuken gebruikt de beste producten die de streek te bieden heeft: ambachtelijk, puur en eerlijk. De gerechten worden vol passie bereid. Wilt u vlees, vis of liever vegetarisch eten? U kunt uw wensen van tevoren bespreekbaar maken.  Wij stellen graag een passend menu voor u samen. Voor reserveringen en vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op om uw (aan)vraag verder door te spreken!
  • Draaiboek, moodboard of inspirerende foto's etc.
    Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.